Γούρι 2021
Κάνε την δική σου
εισφορά
Κάνε την δική σου εισφορά από την JCC SMART
Βρείτε μας στο Facebook
Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις 2020
Παράταση διαγωνισμού Φωτογράφισε – Κέρδισε – Βοήθησε

05/10/2020


Λόγο ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος και μετά από απαίτηση του κοινού ο 5ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Αγαπώ την Κύπρο» παρατείνεται.

Νέα καταληκτική ημερομηνία Δευτέρα 5/10/2020

Διοργανωτής του διαγωνισμού είναι ο οργανισμός Stressball.

Όραμα μας η προβολή και η ανάδειξη γνωστών και άγνωστων περιοχών του νησιού και του πολιτισμού μας. Να αναδειχθεί η ιστορικότητα της χώρας μας και ο φυσικός της πλούτος, το κράμα του παρελθόντος με το μέλλον.

Σημαντικότερη καινοτομία αποτελεί η συμφωνία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Αριθμός φωτογραφιών που θα επιλεγεί από την κριτική επιτροπή θα εκτυπωθούν σε μορφή ημερολογίων, puzzle, επαναχρησιμοποιήσιμων τσαντών και card postal με το όνομα του φωτογράφου να αναγράφεται σε αυτά. ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ από τις πωλήσεις όλων των πιο πάνω θα δοθούν για ενίσχυση του Συνδέσμου  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

1) ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ
2) ΤΟΠΙΟ
3) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ
4) FOOD PHOTOGRAPHY  
5) ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

18 νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα και θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει έκθεση φωτογραφίας με τις 80 καλύτερες φωτογραφίας.

Όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού στο Facebook page της ομάδας Stressball.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας είναι υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας,  της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ. Με την υποστήριξη  του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΥΠΕ, ΡΙΚ, DigitalLife περιοδικό Κινητή Τηλεφωνία.

Facebook page: https://www.facebook.com/Stressballcy