Κάνε την δική σου
εισφορά
Κάνε την δική σου εισφορά από την JCC SMART
Βρείτε μας στο Facebook
Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις 2018
XEYES SUNGLASS SHOP x ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ

20/10/2018


Η οικογένεια των καταστημάτων γυαλιών ηλίου και οράσεως, X-EYES SUNGLASS SHOP, ενώνει τα χέρια με τον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ με σκοπό να πραγματοποιήσει ευχές των παιδιών του συνδέσμου. Ένα ταξίδι στη Eurodisney, εκεί όπου συμβαίνουν όλα μαγικά, για τα παιδια και την οικογένεια τους που αναγκάστηκαν να δείξουν τη δύναμή τους από πολύ νωρίς σε μια δύσκολη μάχη που είχε μόνο περιθώρια νίκης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα καταστήματα X-EYES στέκονται αρωγός σε χαρισματικά άτομα δίνοντας έμπρακτα στήριξη και αγάπη μαζί με τη συνολικότερη οικογένειά τους, προσκαλώντας όλους εσάς να συμμετέχετε στο θεσμό αυτό και να επισκεφθείτε τα καταστήματα X-EYES σε Λευκωσία και Λεμεσό και IDEAL OPTICAL CENTER σε Λευκωσία, την περίοδο 20 Οκτωβρίου 2018 - 20 Νοεμβρίου 2018 για να γίνετε και εσείς ενεργός κρίκος στην αλυσίδα καλοσύνης.

Για την επίτευξη της ευχής των παιδιών, στα καταστήματα Χ-EYES και IDEAL OPTICAL CENTER, θα πραγματοποιούνται δωρεές από 10 ευρώ και θα ενεργοποιείται άμεσα 40% έκπτωση σε κάθε αγορά γυαλιών ηλίου και οράσεως, σε όλα τα υφιστάμενα προϊόντα (εξαιρουμένων των υγρών και φακών επαφής).

Η δύναμη του ονείρου αποτελεί προσωπικό κίνητρο ζωής. Η πραγμάτωση μιας ευχής μπορεί να αποτελέσει συλλογικό αποτέλεσμα και η οικογένεια των καταστημάτων X-EYES μαζί με το σύνδεσμο ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ δείχνουν στα παιδιά ότι μπορούν να ονειρεύονται και να ζούν τις ευχές τους.
#IWEARKINDNESS

X-EYES SUNGLASS SHOP

Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ 28
City Plaza, Κατάστημα 43
1065, Λευκωσία Κύπρος
22 761909

Λεωφόρος Μακαρίου ΙΙΙ 197
Κατάστημα 2
3030, Λεμεσός Κύπρος
25 222116

IDEAL OPTICAL CENTER

Διγενή Ακρίτα 69 1070,
Λευκωσία Κύπρος
22 761939