Κάνε την δική σου
εισφορά
Κάνε την δική σου εισφορά από την JCC SMART
Βρείτε μας στο Facebook
Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις 2018
Running for their wishes 2018

29/09/2018


Η Κωνσταντίνα νίκησε τον καρκίνο και δίνει μαθήματα ζωής και προσφοράς προς τους μικρούς συνανθρώπους της.

Η Κωνσταντίνα τρέχει για τις ευχές παιδιών με καρκίνο στο Tough Mudder

Νικήτρια μέσα από τη δική της μάχη με τον καρκίνο κατάφερε να βγει η Κωνσταντίνα, η οποία διαγνώστηκε με Λέμφωμα Hodgkins το 2016.

Δίνοντας τη δική της μάχη που περιλάμβανε έξι μήνες χημειοθεραπεία και στη συνέχεια ένα μήνα ακτινοθεραπεία, στάθηκε δυνατή όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για την οικογένεια και τους φίλους της οι οποίοι ήταν συνεχώς δίπλα της.

«Το ταξίδι ήταν μακρύ και δύσκολο» όπως λέει αλλά κατάφερε  μέσα σε ένα χρόνο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να κρατήσει στα χέρια της καθαρές τις αναλύσεις.

Βιώνοντας κάτι τόσο δυνατό, η Κωνσταντίνα υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει άλλους συνομήλικούς της και παιδιά που υποφέρουν όπως  επίσης και να ανταποδώσει στο σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξή του σε όλο αυτό το ταξίδι.

Επομένως για να πετύχει τον στόχο της, έθεσε στον εαυτό της μια προσωπική πρόκληση:

Να συμμετάσχει μαζί με δύο φίλους στο Tough Mudder του Ηνωμένου Βασιλείου στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 για να μαζέψουν χρήματα για τον Σύνδεσμο «΄Ενα Όνειρό, Μια Ευχή». Το Tough Mudder,όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα τους, είναι μια πορεία 10 μιλίων με λάσπη και εμπόδια που έχει σχεδιαστεί για να:

Δοκιμάσει τη σωματική μας δύναμη-σωματική και πνευματική.

Ενισχύσει το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλοβοήθειας.

Δώσει την ευκαιρία σε όλους να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Η επίτευξη αυτού του στόχου δεν θα υποστηρίξει μόνο τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή», αλλά θα αποδείξει σε αυτά τα παιδιά ότι κάποια μέρα μπορεί να είναι αυτά που θα διεξάγουν μια παρόμοια εκστρατεία και που θα είναι υπερήφανα για το τι έχουν επιτύχει.

Η ιστορία της Κωνσταντίνας