Κάνε την δική σου
εισφορά
Κάνε την δική σου εισφορά από την JCC SMART
Βρείτε μας στο Facebook
Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις 2018
Δελτίο τύπου «Το όνειρο του Σκιάχτρου»

08/07/2018


Σχολή Χορού «Εύη Παναγιώτου»/ School of dance “Evi Panayiotou”

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018, Θέατρο Ριάλτο/ Sunday 8th of July 2018, Rialto Theatre
Ώρα: 8:00 μ.μ./ Time: 8:00p.m.

Η σχολή χορού «Εύη Παναγιώτου» παρουσιάζει στις 8 Ιουλίου 2018 στο Θέατρο Ριάλτο την παράσταση «Το Όνειρο του Σκιάχτρου», η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά. Ένα έργο με θέμα το ξεπέρασμα του εαυτού μας και την αδιάκοπη μάχη των δυνάμεων της αγάπης και της θυσίας εναντίον όλων εκείνων που δεν μας αφήνουν ν` απογειωθούμε.

Η σχολή μας φέτος αποφάσισε να διαθέσει όλα τα καθαρά έσοδα της παράστασης στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» για να ενισχύσει με τον τρόπο αυτό το σπουδαίο έργο που προσφέρει στα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Η σχολή μας εμπνεύστηκε από μια μαθήτρια-μαχήτρια (Σοφία Παπαδοπούλου) που κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο και η παράσταση είναι αφιερωμένη σ’ αυτήν.

Την παράσταση στηρίζουν:
Μέγα Χορηγοί: H AHK, Easy Markets
Χορηγοί: Moore Stephens, Remedica, Deloitte, GMCG, Luna Kids, Plato Educational Services, Y.Skembejos & Sons ltd
Υποστηρικτές: Playplanet - My Mall, Phil Andreou - So easy Kiosks ltd, Agelco
Χορηγοί Επικοινωνίας: Kanali 6, Digital Tree e-publishers

Βιογραφία της Ευης Παναγιώτου
Λίγα λόγια για την Εύη Παναγιώτου. Η Εύη έχει σπουδάσει χορό με υποτροφία στην ιδιωτική σχολή χορού «Ράλλου Μάνου» στην Αθήνα και συνέχισε τις σπουδές της στο Balletmet στο Οχάιο των ΗΠΑ. Αργότερα συνέχισε τις σπουδές της στο σύγχρονο χορό στην ιδιωτική σχολή «Martha Graham school of contemporary dance» και στο «Broadway dance center» στην Νέα Υόρκη όπου παράλληλα εργαζόταν και σαν δασκάλα χορού. Αφού απόκτησε και άλλα διπλώματα στην Νέα Υόρκη αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο και να ανοίξει την δική της σχολή χορού το 1993. Από τότε, πραγματοποίησε πολλές παραστάσεις με τις μαθήτριες της σχολής της όπως: Παραμύθι για Χειμώνα και Καλοκαίρι, Ιστορίες του Δάσους, Ο Μαγικός Κόσμος του παιδιού, Η ζωγραφιά της Χριστίνας, Βυθός, Φελίσιο, «7», AliceinWonderland, TheLion Kingκλπ. Όλες οι προηγούμενες παραστάσεις στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία στα θέατρα Παττίχειο και Κηποθέατρο στη Λεμεσό. Η Εύη Παναγιώτου έχει συνεργαστεί σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με τον Δήμο Λεμεσού. Σαν χορεύτρια και σαν χορογράφος έχει συνεργαστεί με την χορευτική ομάδα «Διάσταση» από το 1989 ως το 1999 παρουσιάζοντας παραστάσεις τόσο σε Κύπρο και Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό όπως Γαλλία, Αγγλία, Ρωσία και Αμερική. Η Εύη είναι επίσης συνιδρυτής στην χορευτική ομάδα aRttitude από το 2009 με τη συγγραφέα Μαρία Α.Ιωάννου το οποίο επιχορηγείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου. Σκοπός της είναι η προώθηση των τεχνών, του χορού και της λογοτεχνίας, εντός και εκτός Κύπρου.

Διάρκεια: 80’
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ
Από το Θέατρο Ριάλτο, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, Τηλ. 77777745 or online www.rialto.com.cy