Κάνε την δική σου
εισφορά
Κάνε την δική σου εισφορά από την JCC SMART
Βρείτε μας στο Facebook
Δραστηριότητες / Εκδηλώσεις 2018
Φιλανθρωπική συναυλία Viennese Christmas

11/12/2018


Η καθιερωμένη φιλανθρωπική συναυλία Viennese Christmas, για στήριξη παιδιών με καρκίνο και συναφή παθήσεις, επιστρέφει στη Βιέννη στις 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στην αίθουσα Bank Austria Salon του Παλαιού Δημαρχείου της Βιέννης. Σε αυτήν λαμβάνουν μέρος οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Χρύσω Μακαρίου, Σοπράνο (Κύπρος), Yulia Savrasova, Μετζοσοπράνο (Ρωσία), Martin Mairinger, Τενόρος (Αυστρία) συνοδευόμενοι από την Wiener Barock Orchester υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Τσιατσιάνη. Στη συναυλία θα παρουσιαστούν γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και αποσπάσματα του οπερατικού και εκκλησιαστικού ρεπερτορίου.

Η βραδυά τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Διοργανωτής ειναι ο καλλιτεχνικός φορέας Vienna Quartiere Artistico με την ευγενή υποστήριξη της Κυπριακής Πρεσβείας στη Βιέννη.

Την εκδήλωση θα στηρίξει με την παρουσία της η Εξοχότατη Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη κα Ε. Ράφτη καθώς και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Σ. Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Συνδέσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης όλοι οι παρευρισκόμενοι είναι προσκεκλημένοι σε μικρή δεξίωση.

Θέσεις περιορισμένες. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με email στο vq.artisico@gmail.com ή στο τηλέφωνο 0043 699 10 679 678.